Veelgestelde Vragen

Heeft Plato een ontgroening?

Plato heeft geen verenigingsontgroening in tegenstelling tot de andere verenigingen in Tilburg.

Hoe ziet een week van een Plato-lid eruit? 

Op de site staan een aantal Platonen die laten zien hoe hun week er uit ziet. Zo kan je een kijkje nemen in het leven van een Platoon!

Is Plato makkelijk te combineren met mijn studie?

Plato is een vrijblijvende vereniging. Dit betekent dat er geen verplichtingen zijn bij de vereniging en je het zelf zo druk kan maken als je wilt! Natuurlijk moedigen wij het aan om iets te doen naast je studie. Maar dat betekent niet dat het nodig is om een fantastische studententijd te beleven bij Plato!

Ik studeer niet in Tilburg, kan ik dan wel lid worden?

Natuurlijk kan dat! Iedereen is welkom bij Plato. Verschillende Platonen studeren in een andere stad dan Tilburg en zijn wekelijks op onze sociëteit te vinden.

Ik studeer niet aan de universiteit, kan ik dan wel lid worden?

Je kan zeker lid worden bij Plato wanneer je niet aan de universiteit studeert. We zijn een diverse vereniging waar zowel studenten van het HBO en de universiteit lid zijn. 

Ik ben geen eerstejaarsstudent meer, kan ik dan nog lid worden?

Ook wanneer je geen eerstejaars meer bent kan je lid worden bij Plato. In elke studiefase kan je bij onze vereniging lid worden!

Ik zit niet op kamers, is dat een probleem?

Dat is zeker geen probleem. Omdat wij een vrijblijvende vereniging zijn, kan je zelf kiezen wanneer je naar de sociëteit komt. Ook leer je tijdens je lidmaatschap mensen kennen waar je altijd een avondje kan blijven slapen. Als je op kamers wilt gaan zijn er altijd wel kamers beschikbaar via Platonen. 

 Is een lidmaatschap bij Plato van toegevoegde waarde in mijn studententijd?

Naast dat je een breed netwerk opbouwt kun je je ook ontwikkelen binnen verschillende commissies. Zo leer je leiderschapskwaliteiten, plannen, samenwerken met andere leden en kun je gave evenementen organiseren. Je maakt het zelf zo druk als je wilt!

 

 

T.S.V. Plato

Sociëteit Akademeia

Schouwburgring 200

5038 TM Tilburg

013 535 15 89

bestuur@tsvplato.nl