JIJ MAAKT JE VRIJE TIJD

JIJ MAAKT JE VRIJE TIJD

“Sporten en een studentenvereniging niet te combineren? Juist wel! Afgelopen jaar ben ik lid geworden bij de studentenhockeyvereniging SHOT en gaan spelen in het Plato hockeyteam. Sinds mijn komst is het team ongeslagen. Helaas zegt dit niets over mijn niveau. Ik ben namelijk als beginner in komen stromen. Wat dit wél wil zeggen, is dat er voor iedereen plaats is als je maar gezellig én fanatiek bent.

Voor mij is dit dé manier om sport te combineren met Plato. Naast dat ik met andere Platonen speel, zie ik veel andere leden van SHOT op de trainingen en activiteiten. Hierdoor zie ik mijn vrienden op het veld en leer ik nog steeds nieuwe mensen kennen binnen Tilburg. Doordat we trainen op de dagen dat het bij Plato rustig is en we met de wedstrijden rekening houden, heb ik bijna nooit dubbele activiteiten”

“HET BIER DAT IK DE VORIGE AVOND HEB GEDRONKEN, ZWEET IK ER WEER UIT TIJDENS HET TRAINEN OF BIJ EEN WEDSTRIJD.”

“Sporten is voor mij een uitlaatklep en een goede afleiding van mijn studie. Mijn teamgenoten motiveren me ook om mee te gaan naar het sportcentrum van Tilburg University, dus daar zweet ik ook mooi de biertjes van na de hockeywedstrijden en Plato er uit. Mocht je vragen hebben over sport en Plato? Spreek dan gerust mij of mijn teamgenoten aan.”

Alexander Smaal - International Business Administration - 21 jaar

T.S.V. Plato

Sociëteit Akademeia

Schouwburgring 200

5038 TM Tilburg

013 535 15 89

bestuur@tsvplato.nl