FAQ

De inschrijvingen zijn op dit moment gesloten, is het alsnog mogelijk om in te schrijven?

Op dit moment is inschrijven bij de grootste studentenvereniging van Zuid-Nederland niet mogelijk, helaas. Wel kan je je inschrijven voor de interesselijst. Wanneer je dit doet, ontvang je elke maand een mail met meer informatie over onze vereniging. Bovendien krijg jij als één van de eerste de mogelijkheid om je in te schrijven wanneer de inschrijvingen op zijn!

Ik weet nog niet zeker of ik bij een studentenvereniging wil, wat nu? 

Na de topweek hebben wij bij Plato een Open Tijd. In deze tijd kun je een kijkje komen nemen in onze sociëteit. Hier kun je sfeer komen proeven en alle vragen stellen. Ook wanneer je nog niemand kent bij Plato of in Tilburg ben je van harte welkom! Plato is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Lijdt mijn studie niet onder een studentenvereniging?

Integendeel! Uit onderzoek is gebleken dat studenten die lid zijn van een vereniging met een hoger cijfer afstuderen dan niet-leden. Zo merk je dat je bij Plato veel mensen leert kennen die jou kunnen helpen bij je studie en heb je dus altijd wel een maatje waarmee je koffie kunt drinken in de universiteitsbibliotheek of in de stad.

Waarom zou ik nu bij Plato gaan?

Juist omdat alles in deze tijd online is, kan het lastig zijn om je draai te vinden in je nieuwe studentenstad. Plato biedt jou de handvaten om nieuwe vrienden te maken en van Tilburg je tweede thuis te maken.

Ontgroening?

Plato is een open vereniging, dat betekent dat er geen verenigingsontgroening is. De activiteiten die we in jouw eerste jaar organiseren zijn er om de vereniging te leren kennen en vooral veel plezier te hebben. Als eerstejaars kun je overigens net zoveel ondernemen als ouderejaars, bijvoorbeeld door plaats te nemen in commissies.

Bij wie kan ik terecht met mijn vragen?

Als je vragen hebt kun je mailen naar secretaris@tsvplato.nl.