WORD LID

WORD LID

Word jij lid van T.S.V. Plato? Dan begint je studententijd pas echt! Het lidmaatschap bij Plato kent geen verplichtingen: jij maakt het zelf! Plato is een garantie op een actief studentenleven, waarin je levenslange vriendschappen smeedt. Als lid kun je jezelf ontwikkelen in commissies en bouwen aan een breed netwerk. Daarnaast kun je samen met andere eerstejaars een jaarclub vormen, en deelnemen aan de gaafste eerstejaarsfeesten!

Ook op studiegebied heeft Plato veel te bieden: er zitten studenten van vrijwel alle HBO- en Universiteitsstudies bij Plato en ouderejaars geven dan ook vaak studiebegeleiding aan jongerejaars. Daarnaast biedt Plato haar leden scherpe aanbiedingen voor tentamentrainingen en worden er door het jaar heen meerdere symposia georganiseerd die raakvlak hebben met verschillende faculteiten.

In de TOP Week en Open Tijd is het mogelijk om je in te schrijven als introlid bij onze vereniging! Voor slechts 29 euro kun je mee op het legendarische Platokamp en naar twee Gesloten Tijd-feesten. Hier proef je pas echt wat de Platosfeer is en kun je ervoor kiezen om je in te schrijven als jaarlid bij onze vereniging. Als je je meteen inschrijft als jaarlid krijg je zelfs korting op de contributie!

Indien je je als lentelid hebt ingeschreven afgelopen jaar ben je reeds ingeschreven als introlid in de TOP Week en Open Tijd.

Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Neem dan contact op via het contactformulier of mail naar intro@tsvplato.nl.

Geslacht
ManVrouw

Studiefase
BachelorPre-masterMaster

T.S.V. Plato

Sociëteit Akademeia

Schouwburgring 200

5038 TM Tilburg

013 535 15 89

bestuur@tsvplato.nl